Gratis verzending vanaf € 50

PURO Cardio Core 300 Caps

Een nieuw product van Puro, speciaal voor het reinigen van aderen: Cardio Core!
Deze bijzondere formule op basis van Aminozuren redt levens.

Voor wie is PURO Cardio Core bedoeld?
Voor iedereen die preventief zijn bloedvaten schoon wil maken en schoon wil houden.
In het bijzonder voor alle vrouwen en mannen met vaatvernauwing en doorbloedingsproblemen.

Lees meer

Puro Cardio Core is gebaseerd op een studie van een grote pionier, genaamd Linus Pauling.
In de jaren ‘90 oogstte Linus Pauling (één van de grootste scheikundigen van de vorige eeuw en tweevoudig Nobelprijswinnaar) de hoon van de medische stand, toen hij verkondigde dat hart- en vaatziektes niets anders zijn dan een uiting van milde scheurbuik. Hij stelde dat het probleem volledig zou worden uitgebannen als iedereen vanaf de kindertijd dagelijks enkele grammen vitamine C zou nemen. Ook meende hij zeker te weten dat angina pectoris (pijn op de borst als gevolg van vernauwde kransslagaderen), kan worden genezen met megadosis vitamine C en de aminozuren L-Lysine, Proline en arginine. In een interview vertelde Pauling, hoe bejaarde vrienden met hartproblemen een Bypassoperatie hadden afgezegd, nadat zij een paar weken zijn medicatie hadden gevolgd en van hun pijn en beperkingen bleken te zijn verlost. Na lang zoeken heeft PURO de doseringen, die Linus Pauling aan zijn vrienden gaf, kunnen achterhalen en is deze formule gemaakt om verstopping van de kransslagader te voorkomen en te genezen. Er is alleen Q10 aan toegevoegd.

Een dringend advies is om vitamine K2 MK 7 bij Cardio Core te gebruiken, echter dat kan alleen als er geen bloedverdunners worden geslikt. Deze stoffen maken de formule nóg sterker.

Wat is de functie van aminozuren in ons lichaam?
Het menselijk lichaam bestaat uit ons geraamte en onze organen. De basis hiervan ligt echter bij de aminozuren. Zonder aminozuren is het onmogelijk om het lichaam op te bouwen. Aminozuren zijn het belangrijkste transportmiddel om belangrijke stoffen (bijv. eiwitten) te transporteren naar onze cellen waar ze nodig zijn. Denk dan aan het herstellen (repareren) van het lichaam, zoals bijv. herstellen en schoonmaken van de aderen, de doorbloeding herstellen en te zorgen voor een optimale hartfunctie. L-Arginine helpt de bloedvaten te ontspannen en te herstellen. L-Ornithine heeft een enorme synergie met arginine, de combinatie van beide aminozuren stimuleert de hormoonproductie en creëert een goede regeneratie van cellen in het lichaam, met de aanvulling van L-Lysine, wordt deze synergie nog groter. Linus Pauling ontdekte dat problemen met doorbloeding, door beschadigde en verstopte aderen op deze wijze makkelijk en zonder medische ingrepen worden opgelost.
Bijkomend voordeel voor veel mannen is dat erectie problemen hiermee ook tot het verleden behoren. Er is aangetoond dat het de potentie aanmerkelijk verhoogd.
Met deze dosering kunnen binnen enkele maanden de bloedvaten weer zijn hersteld en vernauwingen worden opgelost, zonder medische ingrepen.

Wat is de functie van Q10 in deze formule?
Q10 is een antioxidant een lichaamseigen stof, ook wel genaamd ubichinon. Die wordt aangemaakt in de lever. Q10 is essentieel bij de energiestofwisseling in de cel en komt het meest voor in de cellen met hoge energie stofwisseling, bijvoorbeeld het hart.
Hoewel het lichaam Q10 zelf kan aanmaken, is dit vaak (en zeker bij het ouder worden) niet toereikend voor een optimaal functioneren. Met als gevolg: ziekten zoals hartfalen.
De Q10 in Cardio Core versterkt de hartspier, verlaagt het cholesterol en ondersteunt daarmee het reinigen van de bloedvaten.

Samenstelling per capsule %RI

Vitamine C (als Ascorbinezuur) 200,00 mg 267%
L-Arginine 200,00 mg
L-Ornithine 100,00 mg
L-Lysine HCl 24,00 mg
Betaine HCl 6,00 mg
Taurine 6,00 mg
L-Carnitine 4,00 mg
L-Proline 3,00 mg
Magnesium 0,78 mg 0,2%
Bioperine (zwarte peper extract) 0,74 mg
Coenzym Q10 0,70 mg
Druivenpit extract 0,70 mg
Beta Caroteen 0,60 mg
Vitamine D3 - 10 IU 0,25 µg 2,5%
Vitamine E 1200 IU/g 7,00 IU 87,5%

% RI = Referentie inname

Ingrediënten
Vitamine C (Ascorbinezuur), L-Arginine, L-Ornithine, L-Lysine HCl, Betaine HCl, Taurine, L-Carnitine, L-Proline, Magnesium, Bioperine (zwarte peper extract), Coenzym Q10, Druivenpit extract, Beta Caroteen, Vitamine D3 en Vitamine E.

Vrij van:
- Lactose - Conserveringsmiddelen - Kleurstoffen
- Geurstoffen - Smaakstoffen - Gluten

Verpakkingen:
Inhoud van 150, 300 en 600 capsules

Gebruik
3 x daags 5 capsules, het liefst voor de maaltijd met ruim water innemen.
Vitamine K -2 MK 7 erbij gebruiken (LET OP! alleen als je geen bloedverdunners gebruikt)
Probeer dagelijks minimaal 30 minuten te sporten. (wandelen is optimaal)
Eet zoveel mogelijk alleen alles vers ( geen pakjes of kant en klaar maaltijden)
Drink minimaal 2 liter water per dag. Maximaal 3 kopjes koffie.
Aanbevolen dosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Overige informatie

- Buiten bereik van (jonge) kinderen bewaren. Dit product is NIET geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar.
- Raadpleeg voor gebruik uw behandelend arts in geval van ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en het geven van borstvoeding.
- Dit product is geschikt voor vegetariërs.

€ 133,95 
Stel een vraag over dit product