Gratis verzending vanaf € 50

Holland Natural Vitamine D3 3000iu 75 mcg

Vitamine D3 ondersteunt in ons lichaam een goede weerstand, sterke botten en een dito gebit. Daarom is deze vitamine, die de mens zelf aanmaakt maar die ook via de voeding binnenkomt, zo belangrijk voor o.a. ouderen boven de 60 jaar. Maar ook voor andere leeftijdscategoriën en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven is deze vitamine van groot belang omdat zij, onder invloed van zonlicht, helpt om een deel van de in ons lichaam aanwezige cholesterol om te zetten in calcium. Weerstand, botten, spieren en huid

Lees meer

Vitamine D3 -3000iu  75 μg   -  120 vegetarische tabletten

Voor extra weerstand, goed voor de botten, spieren en de huid.

Dosering: Aanbevolen wordt om dagelijks 1 tablet in te nemen, tenzij uw therapeut of medisch adviseur u anders adviseert. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Geschikt voor kinderen tot en met zes jaar, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en voor personen van 60 jaar of ouder.

Gebruiksaanwijzing: Tablet met water innemen. Droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Ingrediënten per tablet: aanbevolen RI in % dagelijkse dosering

Vitamine D3 (cholecalciferol) 75 μg                         ADH  - 75 μg - 3000 IE 1500 %

Kinderen 750 %  - 65+ 375 %

RI in %=Referentie-inname voor een gemiddelde volwassene in %

 

Ingrediëntendeclaratie: Vitamine D3, microkristallijne cellulose, silicium doxide, magnesiumstearaat (vegetarisch).

 

Allergenenverklaring: Dit product bevat geen bekende allergenen. Gegarandeerd vrij van: kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen gluten, maïs, soja, toegevoegde sacharose, conserveermiddelen, lactose en suiker.

Voedingssupplement: Vitaminepreparaat. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

€ 22,50 
€ 15,00 
Stel een vraag over dit product