Gratis verzending vanaf € 50

Privacy NL

PRIVACY STATEMENT HOLLAND NATURAL

25 mei 2018

Uw privacy is voor Holland Natural van groot belang. Wij houden ons dan ook

aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze

altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen

met uw persoonsgegevens.

 

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens

om de bestelling af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan

aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook

krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens en e-mailadres. Dit doen wij op basis

van uw toestemming.

 

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, betalingsgegevens, naw-gegevens en

geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze

informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

 

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties,

behalve als dat nodig is voor onze webshop of als de wet

zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude

aangifte mogen doen bij de politie.

 

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of

diensten. Dit doen wij:

• per e-mail

• via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. U kunt ons

blokkeren in de mailbox en uitschrijven van de nieuwsbrief.

 

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt

u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

 

U hebt de volgende rechten:

• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

• het laten corrigeren van fouten

• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

• intrekken van toestemming

• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we

geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om

een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Holland Natural

Johan van Zwedenlaan 5

9744 DX Groningen

info@hollandnatural.com