Gratis verzending vanaf € 50

Algemene voorwaarden

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER.

Artikel 1.
Wij zijn Hollandnatural.nl. Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Mailen: info@hollandnatural.com

Post: Johan van Zwedenlaan 5, 9744 DX te Groningen

Vrienden worden:Facebook.com/Hollandnatural
 

TOEPASSELIJKHEID.

Artikel 2.

Deze algemene voorwaarden brengen wij bij jou onder de aandacht omdat er in staat wat wij allemaal voor jou doen en wat we van jouw verwachten. De algemene voorwaarden zijn uiteraard alleen van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht.

Soms is het nodig de algemene voorwaarden aan te passen of te wijzigen, in dat geval gelden de laatst gepubliceerde voorwaarden, als verschillende voorwaarden elkaar tegenspreken mag jij uitgaan van de meest gunstige voor jou ( zie ook lid 3 ).

 

Artikel 3.

Wij vertellen altijd eerlijk en oprecht hoe en wanneer je iets bij ons kunt kopen en wat de kosten zijn. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

 

Artikel 4.

Je winkelt bij ons in een veilige webomgeving.

Als je bij ons winkelt en besluit een bestelling te doen, krijg je ter bevesteging hiervan supersnel een e-mail van ons.

Bij je bestelling krijg je alle informatie die je nodig hebt. Heb je nog vragen kijk dan eerst even op onze website of zoek contact met ons via info@hollandnatural.com

 

Artikel 5.

Wij doen dagelijks onze uiterste best jou zo goed mogelijk te helpen.

Als er onverhoopt een product dat jij hebt besteld niet meer op voorraad is, of wij het product niet kunnen leveren krijg je je geld terug. Ook kunnen we je een goed alternatief aanbieden, mocht het product je niet bevallen mag je dit altijd ruilen. Je zult vast begrijpen (omdat het om voeding of supplementen gaat) dat de verpakking niet geopend of gebruikt mag zijn.

 

Artikel 6.

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief btw.

Mochten wij onverhoopt een typefoutje hebben gemaakt dan hopen we op je begrip. Uiteraard zullen we ons uiterste best doen dit op een zo gunstig mogelijke manier voor en met je op te lossen.

 

Artikel 7.

Betalen, ook dat hoort erbij. We kunnen het niet leuker maken maar wel makkelijker en veiliger. Hoe we dat doen lees je hieronder bij punt 2, 3 en 4.

Om online betalen bij ons super veilig te maken reken je af in een zeer goed beveiligde webomgeving.

Om het makkelijker te maken kun je supersnel bij ons afrekenen met: iDeal, Bankoverboeking en Creditcard. 

Is er iets niet helemaal duidelijk of twijfel je ergens over, geen probleem, neem gerust contact met ons op.

 

Artikel 8.

Je mag er vanuitgaan als je iets bij ons besteld dat het goed is, daar heb je ook recht op. Is er onverhoopt toch iets mee aan de hand dan doen we er alles aan dit voor je op te lossen. Hierbij volgen wij altijd de regels van de wet. 

 

Artikel 9.

Voordat je met het gebruik van voeding of voedingssupplementen begint is het aan te raden dit vooraf met je huisarts of een specialist te overleggen. Alle informatie die op onze website wordt aangeboden, inclusief informatie gerelateerd aan medische zaken, gezondheidsklachten, behandelingen en producten, dient uitsluitend voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging van het advies van je huisarts, een medisch specialist of informatie op of in een productverpakking of label. De informatie op onze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van producten. Lees voor gebruik van op deze website gekochte producten de informatie van de fabrikant van de producten (op of in de verpakking of label) aandachtig door. Voedingssupplementen kunnen beter niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. 
 

Heb je vragen of twijfel je ergens over neem dan gerust contact op met ons of vraag advies aan je huisarts of een specialist.
 

Artikel 10.

Mochten wij in de toekomst iets veranderen aan deze voorwaarden kun je dat terugvinden op onze website.

De gegevens die nodig zijn om bij ons een bestelling te doen worden uitsluitend gebruikt om jou pakketje te verwerken en bezorgen.

Als je op onze website iets besteld kun je je ook voor onze gezellige nieuwsbrief inschrijven vol leuke weetjes en aanbiedingen, zo blijf je een op de hoogte wat er bij ons allemaal gebeurt.

Wil je niet langer onze nieuwsbrief ontvangen vinden we dat jammer maar respecteren je keuze. Je kunt je altijd afmelden onder aan de nieuwsbrief.

Als je vragen hebt over onze algemene voorwaarden twijfel dan niet en neem gerust contact op met ons.